Specialmaskiner

JRL är specialiserade på att tillsammans med kund ta fram maskiner för tillverkning eller förflyttningar av produkter. Våra maskinbyggare och konstruktörer har bred erfarenhet av specialmaskiner från flera olika branscher. Har ni en idé är det vårt arbete att ta fram en lösning som fungerar på ett bra och kostnadseffektivt sätt.  Dessutom så installerar vi dom specialmaskiner ni beställer från oss och kan även utbilda er personal i användandet av maskinerna vid behov.

Berätta vad ni behöver så träffas vi och tar fram en idé tillsammans med målet att effektivisera er produktion och öka lönsamheten.

En specialmaskins uppgift är oftast helt baserad på ett specifikt behov och sällan något som genomförts tidigare. Oftast är tanken att
man vill automatisera en eller flera delar av en process med specialmaskiner för att göra arbetet både snabbare och billigare, samtidigt
som ni minskar stressen och belastningen på era anställda. Låt robotar göra dom enformiga arbetsuppgifterna och gör er industri effektivare i processen.
Hör av er till oss så skickar vi information om referensmaskiner som vi tidigare byggt och som visar på den
breda erfarenhet vi besitter.

Specialmaskin_3.jpg