RULLBANOR

JRL tillverkar rullbanor efter kunden önskemål. 
Vi tillverkar banor för de lättaste detaljer och till de tyngsta exempelvis skogsindustrin där detaljerna/pallarna kan väga flera ton. Genom att klicka på bilden till en kategori tas du till ett galleri med fler bilder på samma sorts rullbana. Vare sig det är en odriven rullbana eller en bandtransportör som ni behöver så samarbetar vi med er och ni väljer själva hur delaktig ni vill vara under utvecklingsprocessen. När rullbanan eller transportören väl är klar så kan vi komma ut till ert företag och installera den åt er.

ODRIVNA RULLBANOR  JRL bygger odrivna rullbanor där flyttning av gods sker via manuell kraft eller utnyttjar redan existerande hastighet. Effektivisera er tillverkning och transport med oss.

ODRIVNA RULLBANOR

JRL bygger odrivna rullbanor där flyttning av gods sker via manuell kraft eller utnyttjar redan existerande hastighet. Effektivisera er tillverkning och transport med oss.

drivna rullbanor  JRL tillverkar drivna rullbanor där manuell ej kraft ej krävs vid förflyttning av gods.  Självklart så anpassar vi rullbanorna för dem behov som ni har på eran industri.   

drivna rullbanor

JRL tillverkar drivna rullbanor där manuell ej kraft ej krävs vid förflyttning av gods. Självklart så anpassar vi rullbanorna för dem behov som ni har på eran industri.

 

NIVÅFÖRFLYTTNING  JRL har erfarenhet av att flytta gods till en annan nivå med lyftar i transportbanor till ett pallet system. Vi tillverkar så att det passar ert system eller gör hela systemet åt er.

NIVÅFÖRFLYTTNING

JRL har erfarenhet av att flytta gods till en annan nivå med lyftar i transportbanor till ett pallet system. Vi tillverkar så att det passar ert system eller gör hela systemet åt er.

BANDNINGSLINA  JRL bygger bandninglinor och rullbanesystem med buffertzoner för att banda material på pall.   Kom ihåg att vi även kommer ut och installerar det åt er efter vi har tillverkat det.

BANDNINGSLINA

JRL bygger bandninglinor och rullbanesystem med buffertzoner för att banda material på pall. Kom ihåg att vi även kommer ut och installerar det åt er efter vi har tillverkat det.

TRANSPORTÖRER  JRL bygger drivna transportörer som passar lika bra i sin enkelhet som i ett komplett system.  Vi hjälper er tillverka en bandtransportör som passar era behov.

TRANSPORTÖRER

JRL bygger drivna transportörer som passar lika bra i sin enkelhet som i ett komplett system.

Vi hjälper er tillverka en bandtransportör som passar era behov.

VINKELTRANSPORTÖRER  JRL bygger vinkeltransportörer när gods behöver transporteras 90 grader ut på en annan bana. Vi tar fram lösningar som är skräddarsydda för er och eran industri.

VINKELTRANSPORTÖRER

JRL bygger vinkeltransportörer när gods behöver transporteras 90 grader ut på en annan bana. Vi tar fram lösningar som är skräddarsydda för er och eran industri.

AV- OCH PÅPLOCK STANDARDMASKINER   JRL har lösningar för in- och utmatning i genommatningsmaskiner framförallt i träindustrin. Prata gärna med oss ifall ni behöver en ny maskin byggd av ett företag med lång erfarenhet.

AV- OCH PÅPLOCK STANDARDMASKINER

 JRL har lösningar för in- och utmatning i genommatningsmaskiner framförallt i träindustrin. Prata gärna med oss ifall ni behöver en ny maskin byggd av ett företag med lång erfarenhet.

TRANSFERVAGNAR  JRL har olika transfervagnar för att exempelvis flytta pallar eller skivmaterial till olika buffertbanor. Kontakta oss om ni har frågor och vill veta mer om våra transfervagnar.

TRANSFERVAGNAR

JRL har olika transfervagnar för att exempelvis flytta pallar eller skivmaterial till olika buffertbanor. Kontakta oss om ni har frågor och vill veta mer om våra transfervagnar.


 

Våra steg för ett lyckat slutreultat.