RULLBANAOR

JRL tillverkar rullbanor efter kunden önskemål. Vi tillverkar banor för de lättaste detaljer och till de tyngsta exempelvis skogsindustrin där detaljerna/pallarna kan väga flera ton. Genom att klicka på bilden till en kategori tas du till ett galleri med fler bilder på samma sorts rullbana. Vare sig det är en odriven rullbana eller en bandtransportör som ni behöver så samarbetar vi med er och ni väljer själva hur delaktig ni vill vara under utvecklingsprocessen. När rullbanan eller transportören väl är klar så kan vi komma ut till ert företag och installera den åt er.

kollage.jpg

Standardprodukter

Våra standardprodukter är framtagna efter många års försäljning av enbart specialanpassade lösningar. Detta har gett JRL erfarenhet av vad som oftast krävs hos produkterna samt möjlighet att optimera sortimentet vilket är under ständig tillväxt.

Odriven rullbana.JPG

ODriven Rullbana

JRL bygger odrivna rullbanor där flyttning av gods sker via manuell kraft eller utnyttjar redan existerande hastighet. Effektivisera er tillverkning och transport med oss.

Driven Rullbana 2.JPG

Driven rullbana

JRL tillverkar drivna rullbanor där manuell ej kraft ej krävs vid förflyttning av gods. Självklart så anpassar vi rullbanorna för dem behov som ni har på eran industri.

 
Bandtransportör.JPG
Vinkel.jpg
Nivå.jpg

BANDTRANSPORTÖR

JRL bygger drivna transportörer som passar lika bra i sin enkelhet som i ett komplett system.Vi hjälper er tillverka en bandtransportör som passar era behov.

VINKELTRANSPORTÖR

JRL bygger vinkeltransportörer när gods behöver transporteras 90 grader ut på en annan bana. Vi tar fram lösningar som är skräddarsydda för er och eran industri.

NIVÅFÖRFLYTTNING

JRL har erfarenhet av att flytta gods till en annan nivå med lyftar i transportbanor till ett pallet system. Vi tillverkar så att det passar ert system eller gör hela systemet åt er.

 
Bandningslina2.jpg

BANDNINGSLINA

JRL bygger bandninglinor och rullbanesystem med buffertzoner för att banda material på pall. Kom ihåg att vi även kommer ut och installerar det åt er efter vi har tillverkat det.

Transfer2.jpg

TRANSFERVAGN

JRL har olika transfervagnar för att exempelvis flytta pallar eller skivmaterial till olika buffertbanor. Kontakta oss om ni har frågor och vill veta mer om våra transfervagnar.