INDUSTRIROBOTAR FÖR INDUSTRIAUTOMATION

På JRL AB har vi en lång erfarenhet av industrirobotar och robotceller. Tillsammans med er som kund så tillverkar vi moderna anläggningar efter de krav och behov som er industri har samt andra önskemål ni som kund kan tänkas ha. Låt era anställda slippa besvärliga, enformiga och hälsovådliga arbetsuppgifter och låt istället en industrirobot ta över dom ensidiga arbetsuppgifterna. Genom industriautomation så sparar ni både tid och pengar genom att arbetsprocessen effektiviseras samt att arbetsmiljön för era anställda blir bättre. Vi säljer både nya och begagnade robotar.

Robot2.jpg

ERFARENHET
Vår långa & breda erfarenhet inom både specialmaskiner, robotceller och industrirobotar ger oss ytterligare en fördel på marknaden och vi siktar på att ni ska få dom högkvalitativa produkterna som ni förtjänar. Vid problem, såsom att produkten går sönder eller mot all förmodan att era produkter inte överensstämmer, så kommer vi ut till er och löser era problem till ett bra pris.

Självklart finns det möjlighet för oss att installera robotarna eller robotcellerna åt er och vi utbildar även er personal ifall det behövs så att dom kan sköta och använda robotarna eller robotcellerna på rätt sätt.  Kontakta oss gärna om ni har frågor och vill veta mer.

Robot.jpg

INDUSTRIROBOTAR

JRL säljer både nya och begagnade robotar, främst från ABB. Till dessa tillverkar vi också gripdon och dylikt som passar era behov. På programmeringssidan samarbetar vi med SWEROB vilka har stor kunskap och erfarenhet inom området.

Cell2.jpg

ROBOTCELLER

JRL kan erbjuda både mindre som större robotinstallationer ofta i samband med en hel robotcell där in- och utmatning av material sker. Det är inte sällan robotcellerna även har en specialmaskin som slutför bearbetningen.