INDUSTRIROBOTAR FÖR INDUSTRIAUTOMATION

På JRL AB så har vi en lång erfarenhet med att tillverka industrirobotar och robotceller. Tillsammans med er som kund så tillverkar vi moderna anläggningar efter de krav och behov som er industri har samt andra önskemål ni som kund kan tänkas ha. Låt era anställda slippa besvärliga, enformiga och hälsovådliga arbetsuppgifter och låt istället en industrirobot ta över dom ensidiga arbetsuppgifterna. Genom industriautomation så sparar ni både tid och pengar genom att arbetsprocessen effektiviseras samt att arbetsmiljön för era anställda blir bättre.

Självklart finns det möjlighet för oss att installera robotarna eller robotcellerna åt er och vi utbildar även er personal ifall det behövs så att dom kan sköta och använda robotarna eller robotcellerna på rätt sätt.  Kontakta oss gärna om ni har frågor och vill veta mer. Ni kan även se dom steg vi går igenom med er längre ner.

 

ERFARENHET

Vår långa erfarenhet inom både specialmaskiner, robotceller och industrirobotar ger oss ytterligare en fördel på marknaden och vi siktar på att ni ska få dom högkvalitativa produkterna som ni förtjänar. Vid problem, såsom att produkten går sönder eller mot all förmodan att era produkter inte överensstämmer, så kommer vi ut till er och löser era problem till ett bra pris.

 

Genom att klicka på bilden till en kategori tas du till ett galleri med fler bilder på samma sorts industrirobot.

 

industrirobotar Jrl gör små som stora robotinstallationer ofta i samband med en hel robotcell där in och utmatning av material sker. Det är inte sällan robotcellerna även har en specialmaskin som slutför bearbetningen. JRL kan tillhandahålla både nya och begagnade robotar och vi kan även tillverka specialmaskiner vid behov.

industrirobotar

Jrl gör små som stora robotinstallationer ofta i samband med en hel robotcell där in och utmatning av material sker. Det är inte sällan robotcellerna även har en specialmaskin som slutför bearbetningen. JRL kan tillhandahålla både nya och begagnade robotar och vi kan även tillverka specialmaskiner vid behov.

robotceller Tillsammans med våra samarbetspartners tillverkar JRL hela robotceller för tillverkningsindustrin. Exempelvis kan detta vara av och på plock till standardmaskiner JRL ombesörjer visionsystem och för lokalisering av produkter i produktion. 

robotceller

Tillsammans med våra samarbetspartners tillverkar JRL hela robotceller för tillverkningsindustrin.
Exempelvis kan detta vara av och på plock till standardmaskiner
JRL ombesörjer visionsystem och för lokalisering av produkter i produktion. 


Våra steg för ett lyckat slutreultat.